top of page
Ara
Ercan Hukuk & Danışmanlık

5 Nisan Avukatlar Günü Kokteyli ve Galası

Tekirdağ Barosu'nun düzenlemiş olduğu 5 Nisan Avukatlar Günü Kokteyli 22/03/2022 tarihinde Des'Otel'de gerçekleştirildi. Çok sayıda meslektaşın katıldığı kokteylde Avukatlar Günü ve Baromuzun Kuruluşunun 64. Yıl Dönümü kutlandı.

Tekirdağ Barosunun 64. Kuruluş Yıldönümü ve 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Des Otel’de kokteyl düzenlendi. Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci ve Yönetim Kurulumuzun ev sahipliği yaptığı kokteyle Tekirdağ 1. İdare Mahkemesi Başkanı Ejder Görceğiz, Tekirdağ 2. İdare Mahkemesi Başkanı Özkan Atasever, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve çok sayıda meslektaşımız katılım gösterdi. Tekirdağ Barosu Orkestrası Grup Ahde Vefa’nın sahne aldığı gecede, grup üyelerine yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı plaket takdim edildi. Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de birer şarkı seslendirerek geceye renk kattı.  


5 Nisan Avukatlar Günü Galası ise 25/03/2022 tarihinde Piknik Restoran'da gerçekleştirildi. 5 Nisan Avukatlar Günü Yemeği Çorlu Piknik Restoranda meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’in de katıldığı davette meslekte 25, 30, 35 ve 40. Yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci tarafından takdim edildi. Ayrıca geçtiğimiz dönemde Baromuzun Yönetim Kurulunda görev yapan meslektaşlarımıza da hizmetlerinden ötürü plaket verildi.




73 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page