top of page
Ara
Ercan Hukuk & Danışmanlık

Seçimlerde Gönüllü Avukatlık

Tekirdağ merkezli Ercan Hukuk & Danışmanlık'ın kurucusu başarılı avukatı Avukat Damla Nur Ercan, ülkemizde 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde seçim güvenliğini sağlamak amacıyla örnek bir adım atarak pek çok meslektaşı ile birlikte okullarda gönüllü avukatlık yapmış demokratik sürecin güvenli ve adil bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamıştır.

Avukat Damla Nur Ercan, seçim güvenliğini önemseyerek gerçekleştirdiği bu gönüllü avukatlık faaliyetleriyle, seçim süreçlerinin sağlıklı ve şeffaf bir şekilde ilerlemesine yardımcı olmuş, sandık görevlilerine, müşahitlere ve vatandaşlara ihtiyaç duydukları anda her türlü hukuki desteği gönüllü olarak sağlamıştır.

Avukat Damla Nur ERCAN ve meslektaşlarının bu anlamlı çaba ve katkıları, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün tarafından da taktir edilmiştir. Avukat Egemen Gürcün tarafından gönderilen teşekkür mektubu, Avukat Damla Nur Ercan'ın seçim güvenliğine olan duyarlılığının bir ifadesi olarak öne çıkmaktadır.

Ercan Hukuk & Danışmanlık ailesi olarak, Avukat Damla Nur Ercan'ın toplumsal sorumluluk anlayışını ve meslek etiğini yürekten takdir ediyoruz. Seçim güvenliği gibi önemli bir konuda sergilediği liderlik, hukuki alandaki yetkinliğinin yanı sıra toplumsal bilincinin de bir yansımasıdır.



13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page