top of page
Ara
Ercan Hukuk & Danışmanlık

Yeni Adli Yılın İlk Toplantısı

Tekirdağ Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu olarak, 1 Eylül itibariyle başlayan yeni adli yılın ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik.


Bu özel günde, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü ve 5 Aralık Kadın Hakları Günü gibi önemli etkinliklere odaklanmak için heyecan ve kararlılıkla doluyuz. Bu yeni adli yılda, kadınların haklarına saygı duyulması, toplumsal cinsiyet eşitliğinin güçlendirilmesi ve kadına yönelik şiddetin sona erdirilmesi için daha fazla çaba göstermeye kararlıyız. Toplumun her kesimine bu konularda farkındalık yaratma ve eğitim sağlama konusundaki çalışmalarımızı yeni dönemde artıracağız.


25 Kasım'da, Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nde, bu soruna dikkat çekmek ve şiddetin sona erdirilmesi için birlikte çalışma çağrısında bulunacağız. Aynı şekilde, 5 Aralık'ta Kadın Hakları Günü'nü kutlayarak, kadınların haklarına olan bağlılığımızı bir kez daha vurgulayacağız.


Yeni adli yılda, adalet ve eşitlik için mücadelemize devam ederken, hep birlikte daha adil ve eşit bir toplum için çalışmaya devam edeceğiz.


Daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için buradayız.



19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page